Menu Filter

Een 10 voor de juf en de meester!

Een 10 voor de juf

Contactpersoon: Agnes van der Berg
Email: mail@westlandonstage.nl
Website: www.een10voordejuf.nl

Organisatie

‘Een 10 voor de juf’ is een initiatief van Agnes van den Berg. Zij heeft in haar 5 jaren ervaring met het onderwijs gezien dat de passie van een leerkracht soms wordt ondergesneeuwd door een steeds voller bord. Dat is zonde! Want wij gunnen alle kinderen een mooie jeugd en een enthousiaste leerkracht. ‘Daar heeft de gehele samenleving baat bij en is goed voor ook onze toekomst!’

Daarnaast gelooft Agnes dat door jaarlijks mét je kind(eren) stil te staan bij het waarderen van iemand, vanwege zijn inzet of werkzaamheden, of gewoon voor wie hij/zij is (in het leven van je kind), er iets moois ontstaat en de gehele samenleving een beetje beter wordt. Met een bloem(etje) of plantje kun je blijk geven van je waardering. Deze krijgt een mooie plek om bewonderd te worden, zoals ook de juf en de mees verdienen! Een leuke tekening kan natuurlijk ook.

De campagne is een actie van de stichting ‘Een 10 voor jou’. Deze stichting staat voor ‘oog hebben voor mensen die het verdienen’. Door het bevestigen van mensen in wie zij zijn en wat ze betekenen, worden mensen positiever. Dat kleurt de hele samenleving! Binnen deze stichting worden doelgroepen die een 10 verdienen belicht door middel van acties.

Bekijk hier de folder van Een 10 voor de juf!